2. Asociația Științifică a Studenților Mediciniști Brașoveni

In jos

2. Asociația Științifică a Studenților Mediciniști Brașoveni

Mesaj Scris de KronMed la data de Mar Oct 09, 2018 6:47 pm

Asociația Științifică a Studenților Mediciniști Brașoveni

Asociația Științifică a Studenților Mediciniști Brașoveni (ASSM) a fost fondată la data de 10 martie 2010 și reunește studenții Facultății de Medicină din cadrul Universității „Transilvania” din Brașov.

Misiunea noastră este să apărăm drepturile studenților mediciniști, dar și să le oferim posibilitatea de a conștientiza realitatea sistemului medical românesc, problemele sănătății globale, regionale, naționale și locale. Prin proiectele și activitățile noastre dorim dezvoltarea responsabilității socio-culturale a studenților și dedicarea lor cu adevărat carierei pentru care au ales să învețe.

ASSM promovează continuu activitatea ştiinţifică în rândul studenţilor, având ca scop principal completarea, actualizarea şi perfecţionarea cunoştinţelor şi deprinderilor specifice profesiei de medic.

ASSM este membră FASMR (Federația Asociațiilor Studenților în Medicină din România) și membră cu drepturi depline IFMSA (International Federation of Medical Students’ Associations), organizație înființată în anul 1951, cu membri reprezentanți din 127 de țări. De asemena, este membră ANOSR (Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România), federație care reprezintă 500.000 de studenți din România.

avatar
KronMed
Organizator
Organizator

Mesaje : 10
Data de înscriere : 09/10/2018

Vezi profilul utilizatorului http://kronmed.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum